עוף מוקפץ עם ריבת בצל
עוף מוקפץ עם ריבת בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם מיץ לימון, בצל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מטוגן-עוף-כבד ומטוגן-בצל פו בנים, כבדי עוף מוקפצים עם בצל, בייקון ומרווה, ו חזה עוף בריח עם רוטב טבילה בצל מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, טימין, ושום למחבת; לטגן 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חומץ בלסמי ו 1/4 כפית מלח. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הבצל הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בעירית, חמאה ומיץ לימון.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית; מערבולת.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 6 דקות בכל צד או עד לסיום.