עוף מוקרם עם תירס ובייקון על פולנטה
עוף מוקרם עם תירס ובייקון על פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תירס מוקרם עם בייקון, פרמזן ובייקון מוקרם תירס, ו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון ועוף: מבשלים בייקון במחבת כבדה גדולה (רצוי ברזל יצוק) על חום מתון, ערבוב, עד פריך.
להעביר בייקון עם כפית מחוררת למגבות נייר, ואז לשפוך את כל אבל על 1 1/2 כפות שומן ממחבת.
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים למחבת עם שומן בייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, פונה מספר פעמים, עד קרום יפה ופשוט מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לצלחת ומגניבים. לקרוע עוף לחתיכות בגודל ביס.
הכינו תירס ורוטב בזמן הבישול: תבשלו בעדינות תירס וחלב בסיר כבד עד שהתירס יהיה פריך במכרז, כ-5 דקות.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה ושמור תירס וחלב בנפרד.
להמס חמאה באותו סיר על חום נמוך בינוני.
מוסיפים קמח ומבשלים רביכה, ערבוב, 3 דקות. בהדרגה להקציף בשמנת, ולאחר מכן שמורות חלב חם, פלפל, ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 3 דקות. מערבבים עגבניות, עוף ותירס. שמור חם, מכוסה, על אש נמוכה מאוד.
הפוך פולנטה: להביא מים עם מלח לרתיחה. בהדרגה לטאטא פולנטה ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, לטאטא, 5 דקות. מערבבים בגבינות.
מחלקים פולנטה בין 6 קערות רדודות. מערבבים בזיליקום לתוך תערובת עוף וכפית על פולנטה.