קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

עוף מושחר

עוף מושחר
אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, עוף מושחר, ו עוף מושחר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה במשך 5 דקות עד שהוא מעשן חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, קאיין, כמון, טימין, פלפל לבן, ואבקת בצל. שמן את חזה העוף עם ספריי בישול משני הצדדים, ואז מעיל את שדי העוף באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת בצלאבקת בצל
פלפל לבןפלפל לבן
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים את העוף במחבת החמה, ומבשלים 1 דקה. הפעל, ומבשל 1 דקה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את השדיים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור