עוף מושחר
אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, עוף מושחר, ו עוף מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה במשך 5 דקות עד שהוא מעשן חם.
מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, קאיין, כמון, טימין, פלפל לבן, ואבקת בצל. שמן את חזה העוף עם ספריי בישול משני הצדדים, ואז מעיל את שדי העוף באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מניחים את העוף במחבת החמה, ומבשלים 1 דקה. הפעל, ומבשל 1 דקה בצד השני.
מניחים את השדיים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 5 דקות.