עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה
עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו ארטישוקים מטוגנים עם כרישה ואפונה מ ' הבישול הצמחוני החדש לכולם, עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים, ו עוף מטוגן יווני ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
שים קמח בקערה רדודה. לטפוח עוף יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית, ואז לדלות, 1 חתיכה בכל פעם, בקמח, רועד מעל עודף.
העברת גיליון נייר שעווה כפי מצופה.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף sauté, צדדים עור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב עמוק, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת (עוף לא יהיה מבושל באופן מלא).
מוסיפים בצל עם שמן כף הנותרים למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב סביב הקצוות, על 6 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים במרק, ארטישוקים, ונותר 1/2 כפית מלח. להחזיר עוף למחבת יחד עם כל מיצים מן הצלחת ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מכסים מחבת ומפחיתים חום, ואז מבשלים עד שהעוף רך, כ -25 דקות. מערבבים אפונה ומבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מעבירים עוף למנה רדודה. מערבבים פטרוזיליה הנותרים 1/4 כפית פלפל לתוך תערובת ארטישוק, ואז כפית על עוף.