קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה

עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה
עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו ארטישוקים מטוגנים עם כרישה ואפונה מ ' הבישול הצמחוני החדש לכולם, עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים, ו עוף מטוגן יווני ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים קמח בקערה רדודה. לטפוח עוף יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית, ואז לדלות, 1 חתיכה בכל פעם, בקמח, רועד מעל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברת גיליון נייר שעווה כפי מצופה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף sauté, צדדים עור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב עמוק, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברה לצלחת (עוף לא יהיה מבושל באופן מלא).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים בצל עם שמן כף הנותרים למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב סביב הקצוות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים במרק, ארטישוקים, ונותר 1/2 כפית מלח. להחזיר עוף למחבת יחד עם כל מיצים מן הצלחת ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מכסים מחבת ומפחיתים חום, ואז מבשלים עד שהעוף רך, כ -25 דקות. מערבבים אפונה ומבשלים, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים עוף למנה רדודה. מערבבים פטרוזיליה הנותרים 1/4 כפית פלפל לתוך תערובת ארטישוק, ואז כפית על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'