עוף מטוגן עם ארטישוק ופטריות
עוף מטוגן עם ארטישוק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 361 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, קמח, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם ארטישוק, לימון ונענע, עוף מטגן עם פטריות ופלפלים, ו עוף עם ארטישוק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים ארטישוקים, הזמנת 2 כפות מרינדה; להגדיר ארטישוקים ומרינדה שמורות בצד.
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עוף בתערובת קמח, ולהניח בצד.
להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף פטריות, ו 5 דקות סאוט. לדחוף פטריות לצד אחד של מחבת, ולהמיס 1 חמאת כף במחבת; להוסיף עוף. מבשלים עוף 5 עד 6 דקות בכל צד.
מוסיפים יין למחבת, ומבשלים על חום בינוני-גבוה, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מוסיפים מרק עוף, ארטישוקים ומרינדה ארטישוק שמורה למחבת, ומבשלים 3 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
הסר מהחום; להוסיף הנותרים 1 כף חמאה צלפים, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.