קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף מטוגן עם זיתים שחורים

עוף מטוגן עם זיתים שחורים
עוף מטוגן עם זיתים שחורים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 529 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, פטרוזיליה, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות, עוף מוקפץ עם עגבניות, זיתים שחורים ובזיליקום, ו 5 מרכיב עוף מטוגן וברוקולי Rabe עם זיתים שחורים, עגבניות מיובשות פטה.

הוראות

1
חותכים את העוף ל -10 חתיכות. לשטוף אותו במים קרים ולשים אותו במסננת לנקז. לאחר 15 עד 20 דקות, ללטף אותו יבש לחלוטין עם מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מסננתמסננת
2
בור הזיתים, חיתוך הבשר מן הבורות לחתיכות גדולות ככל האפשר. מניחים בצד חצי זיתים מגולענים, בחירת החתיכות הגדולות; קוצצים את החצי השני בסדר גמור לעיסה ומניחים בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
3
בחר מחבת סאוט lidded שיכול להכיל מאוחר יותר את כל חתיכות העוף בלי חופפים. שים את השמן ואת השום ולהפעיל את החום בינוני. לטגן את השום במחבת חשופה עד שהוא הופך צבע זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את חתיכות העוף ומגבירים את החום לגבוה. חום את העוף היטב מכל הצדדים, החל עם צד העור מול החלק התחתון של המחבת כדי להמיס את השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים קצת מלח וגריז נדיב של פלפל. כאשר יש לך שחמה את העוף היטב בכל רחבי, להנמיך את החום בינוני, להסיר את השום, להוסיף את היין הלבן ואת החומץ, ולכסות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
עוף שלםעוף שלם
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
כאשר הנוזל במחבת התאדה בחצי, מכניסים את האנשובי הקצוץ ואת החצי הקצוץ של הזיתים, הופכים את חתיכות העוף, מכסים את המחבת וממשיכים לבשל. מבשלים עד שהעוף נעשה דרך ודרך ומרגיש מאוד רך כאשר דקר במזלג.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
אנשוביאנשובי
עוף שלםעוף שלם
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להטות את המחבת, דוחף את העוף לצד אחד כדי לתת את המיצים לאסוף בקצה השני. כפית ולזרוק את רוב השומן הברור, אבל אף אחד ממיצי הבישול החום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את חתיכות הזית, הפטרוזיליה, ואת בזיליקום ומבשלים 1 או 2 דקות יותר, הופכים את העוף פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
זיתיםזיתים
9
מוסיפים את מיץ הלימון, הופכים את חתיכות העוף, ומעבירים מיד למגש חם יחד עם כל מיצי הבישול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;