עוף מטוגן עם פטריות ונשר
עוף צלוי עם פטריות, Chard עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שרי, פלפל, מקלות עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם חומוס וכריך שוויצרי, חזה עוף ממולא בצ'ארד, תרד ופטריות, ו עוף מטוגן עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים 1/4 כפית מלח במנה רדודה. לדלות עוף בתערובת קמח. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
הוסף עוף לטפטופים במחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים בצל, סקווש ופטריות למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף תפוח ושום; לבשל 1 דקה. מערבבים בשרי; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
להוסיף chard; לבשל 2 דקות או עד נבול, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פלפל דובדבן, מבשלים 30 שניות. להחזיר עוף למחבת; להוסיף מרק. מביאים תערובת לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 15 דקות או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של ירכי עוף רושם 16
מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח.
יין הערה: אדום גמיש, כמו מרלו, היא בחירה טובה עבור המתכון הזה. בעוד אנחנו בדרך כלל חושבים על יין לבן עם עוף, בייקון מעושן של מנה זו ופטריות אדמה, יחד עם צלימה, לתת לו את הטעמים העשירים כדי להתאים אדום. מרלו בלקסטון בסיסי (12$), עם פירות שזיפים, גוף בינוני, וטאנינים רכים מאוד, לא יכניע את המנה או יתנגש עם החום המתוק של פלפל דובדבן. Jeffery Lindenmuth