עוף ממולא בריקוטה ועשב.
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף ממולא בריקוטה ועשב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לכם תרנגולות, שיני שום, ריקוטה חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה עוף ממולא ריקוטה, פטריות ועשב, חביתות עשבי תיבול ממולא ריקוטה, ו עוף ממולא ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מדפים באמצע ובשליש התחתון.
לבשל שום בשמן במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים ריקוטה, ביצים, פרמזן, עשבי תיבול, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
לגזור backbones מתרנגולות עם מזמרה במטבח (להקפיא עצמות להכנת מלאי אם תרצה). לטפוח תרנגולות יבש, ואז להפיץ שטוח, העור הצדדים למעלה, על קרש חיתוך.
חותכים חריץ 1/2 אינץ ' בכל צד של עוף במרכז של משולש העור בין הירך והשד (ליד מקל תיפוף), ואז לתחוב את הידית של כל חריץ thourough.
מפזרים כל עוף עם מלח 3/4 כפית ו 1/2 פלפל כפית ולהפיץ תרנגולות שטוחות, הצדדים עור למעלה, במחבת אפייה גדולה משומנת (17 - על ידי 12 אינץ') רדודה. בעדינות להחליק את האצבע בין העור והבשר של השד והרגליים של עוף 1 כדי לשחרר את העור (להיזהר לא לקרוע את העור). באמצעות כף קטנה, להחליק תערובת 2/3 כוס ריקוטה מתחת לעור, באמצעות אצבע על מחוץ לעור כדי להפיץ מילוי על בשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף. תכניס את הכנפיים למטה. דחוף עוף שני באותו אופן.
מברשת העור של תרנגולות בכל רחבי עם שמן (2 כפות) ומפזרים כל אחד עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
כף שנותר מילוי לתוך צלחת אפייה רדודה 1 ליטר משומן (10 על 7 אינץ').
אופים תרנגולות באמצע תנור 30 דקות, ואז לשים צלחת של מלית בתנור על מתלה נמוך יותר. המשך אפייה עד עוף מבושל רק thourough ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (באמצעות מלית; לא לגעת בעצמות) רושמים 77° ועד gratin הוא נפוח וזהב, כ 30 דקות יותר.
תן לתרנגולות לעמוד 10 דקות, ואז לחתוך כל אחד לרבעים.
מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני מלית תרנגולות.