קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף ממולא בריקוטה ועשב.

עוף ממולא בריקוטה ועשב.
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף ממולא בריקוטה ועשב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לכם תרנגולות, שיני שום, ריקוטה חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה עוף ממולא ריקוטה, פטריות ועשב, חביתות עשבי תיבול ממולא ריקוטה, ו עוף ממולא ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° עם מדפים באמצע ובשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לבשל שום בשמן במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לקערה ומערבבים ריקוטה, ביצים, פרמזן, עשבי תיבול, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
1
לגזור backbones מתרנגולות עם מזמרה במטבח (להקפיא עצמות להכנת מלאי אם תרצה). לטפוח תרנגולות יבש, ואז להפיץ שטוח, העור הצדדים למעלה, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים חריץ 1/2 אינץ ' בכל צד של עוף במרכז של משולש העור בין הירך והשד (ליד מקל תיפוף), ואז לתחוב את הידית של כל חריץ thourough.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מפזרים כל עוף עם מלח 3/4 כפית ו 1/2 פלפל כפית ולהפיץ תרנגולות שטוחות, הצדדים עור למעלה, במחבת אפייה גדולה משומנת (17 - על ידי 12 אינץ') רדודה. בעדינות להחליק את האצבע בין העור והבשר של השד והרגליים של עוף 1 כדי לשחרר את העור (להיזהר לא לקרוע את העור). באמצעות כף קטנה, להחליק תערובת 2/3 כוס ריקוטה מתחת לעור, באמצעות אצבע על מחוץ לעור כדי להפיץ מילוי על בשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף. תכניס את הכנפיים למטה. דחוף עוף שני באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת העור של תרנגולות בכל רחבי עם שמן (2 כפות) ומפזרים כל אחד עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
כף שנותר מילוי לתוך צלחת אפייה רדודה 1 ליטר משומן (10 על 7 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים תרנגולות באמצע תנור 30 דקות, ואז לשים צלחת של מלית בתנור על מתלה נמוך יותר. המשך אפייה עד עוף מבושל רק thourough ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (באמצעות מלית; לא לגעת בעצמות) רושמים 77° ועד gratin הוא נפוח וזהב, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לתרנגולות לעמוד 10 דקות, ואז לחתוך כל אחד לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
8
מגישים עם גראטן.
1
מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני מלית תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות