עוף מקסיקני קייב
המתכון עוף מקסיקני קייב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, פלפלים צ' ילי, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף בסגנון מקסיקני קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף 1 בין שני גיליונות של נייר שעווה. עבודה מהמרכז לקצוות, להלום עם פטיש בשר עד בצורת שטוח מלבני. חזור עם השדיים הנותרים.
עוטפים את רצועות הצ 'ילי הירוקות סביב הגבינה, ואז עוטפים את חזה העוף השטוח סביב הצ' ילי והגבינה. מאובטח עם קיסמים או אטריות ספגטי לא מבושלות.
מערבבים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, מלח, כמון ופלפל.
מגלגלים את חתיכות העוף המאובטחות בחמאה המומסת ואז בתערובת פירורי הלחם.
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה 13x9 אינץ'; אל תתנו להם קהל.
טפטוף את החמאה שנותרה על כל שמונת השדיים. מקררים במשך 1 שעה, או להקפיא לאפות מאוחר יותר (זמן האפייה יוגדל על ידי כ 5 עד 10 דקות)
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.