עוף מרוקאי
אם יש לכם חזה עוף, בצל אביב, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חותכים 3 חתכים עמוקים לתוך כל חזה עוף ומניחים בתבנית אפייה חסינה.
מערבבים את גרידת לימון, מיץ, שמן ותבלינים יחד, ואז לשפוך על העוף. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
מבשלים את קינואה על פי הוראות לארוז ולאחר מכן להטות לתוך קערה גדולה. מערבבים את שאר החומרים ומחלקים בין צלחות ההגשה.
מוציאים את העוף מהתנור ומגישים על גבי הקינואה עם המיצים מטפטפים מעל.