מרק עוף-טורטייה דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 499 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גזר, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור חורף. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, ו מרק עוף טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1
2
הפוך רצועות טורטייה: מחממים תנור ל 191°. ערימת טורטיות לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. לזרוק בקערה עם שמן צמחי, 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
רוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ
4
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד מחבת זהב פריך, מסתובב באמצע. (טורטיות ניתן להכין עד 5 ימים מראש. שמור היטב מכוסה במקום קריר, חשוך.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
פרסומת
6
שלב 2
7
הפוך מרק: שמן זית חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים בצל, סלרי, גזר וחלפניו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מפזרים אבקת צ ' ילי וקמח תירס על ירקות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
10
יוצקים מרק, גירוד תחתית של סיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף עוף; מבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
שלב 3
12
העברת עוף למשטח עבודה; תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לכבות חום תחת מרק דל שומן. לגרוס עוף ולהשליך עור, עצמות וסחוס. להחזיר עוף מגורר לסיר יחד עם שעועית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 5 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. (יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש עד לנקודה זו. כיסוי וצינה. מערבבים בכוסברה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן