עוף מרקש
מרקש עוף לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 288 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו פטרוזיליה שטוחה, ציר עוף, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. נסו מרקש עוף בישול איטי, מרקש עוף בישול איטי, ו מרקש עוף בישול איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 1 כף שמן זית ו -1 כף חמאה. פורסים חזה עוף למכרזים כ -4 לשד.
הוסף רצועות עוף למשחת מרקש לציפוי אחיד. לאחר רצועות מצופות, רצועות מקום בתנור ההולנדי להשחמה; כ 1 דקה בכל צד.
מוסיפים ציר עוף למחבת יחד עם בצל.
הניחו ענפי פטרוזיליה על גבי עוף לטעם. מכסים ומכניסים לתנור למשך 20 עד 25 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומורידים את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מעבירים עוף לכלי אטום לתנור ומחזירים לתנור כדי להתחמם. מביאים את הרוטב השמור בתנור ההולנדי לרתיחה על הכיריים ומערבבים פנימה מיץ לימון ועיסת לימון משומר.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים כ -5 דקות. לאחר שהארטישוק רך, מכבים את האש ומערבבים פנימה קליפת לימון.
מוציאים את העוף מהתנור, מניחים על מגש הגשה ומקיפים בלב ארטישוק. כפית רוטב מעל צלחת ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.