עוף ניובורג
עוף ניובורג היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, שרי, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 55%. מתכונים דומים: לובסטר ניובורג, לובסטר ניובורג ושרימפס ניובורג.
הוראות
מטגנים את הבצל בשמן כ-3 דקות. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל הגרוס, הטרגון, מרק העוף והחלב ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את נתחי העוף לתערובת. מערבבים פנימה את החלמון, ולאחר מכן את מיץ הלימון, השרי והפלפל. מבשלים עד שהעוף מחומם, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את האבוקדו ומגישים על טוסט! וואלה!