קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

עוף סאות'רן מטוגן לואיזיאנה של טניה

עוף סאות'רן מטוגן לואיזיאנה של טניה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין את עוף הדרום מטוגן לואיזיאנה של טניה בבית. תמורת $1.32 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש ביצים, חלב אידוי, שמן צמחי ואבקת שום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף מטוגן דרומי, עוף מטוגן דרומי, עוף מטוגן דרומי.

הוראות

1
בקערה בגודל בינוני מערבבים יחד את הביצים והחלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
1 קרטון (8 אונקיות) Cool Whip® Hopped Toping, מופשר ומחולק1 קרטון (8 אונקיות) Cool Whip® Hopped Toping, מופשר ומחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות, לא חובהעגבניות, לא חובה
2
מוסיפים כמעט את כל המלח, הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל (שמרו קורט מכל אחד לתיבול נתחי העוף). לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
(כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)(כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)
קופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקותקופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חרדל נקניקיות רגילחרדל נקניקיות רגיל
3
מפזרים קורט מהמלח, הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל הנותר על שני הצדדים של נתחי העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
קופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקותקופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חרדל נקניקיות רגילחרדל נקניקיות רגיל
4
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקיםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווהעלה מרווה
5
שמים את הקמח בשקית ניילון. חתיכה אחת בכל פעם, טובלים את העוף בתערובת הביצים/חלב ואז מוסיפים לשקית הניילון. מנערים את השקית כך שהקמח יכסה כל נתח עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
אונקיות (בערך גבינת מוצרלה מגוררת חלקיתאונקיות (בערך גבינת מוצרלה מגוררת חלקית
1 קרטון (8 אונקיות) Cool Whip® Hopped Toping, מופשר ומחולק1 קרטון (8 אונקיות) Cool Whip® Hopped Toping, מופשר ומחולק
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
6
אפשר לבדוק אם השמן חם מספיק על ידי לזלף מעט קמח במחבת. אם זה מטוגן, זה מספיק חם!
מרכיבים שתצטרך
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
פסטרמה מעדנייה פרוסהפסטרמה מעדנייה פרוסה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקיםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווהעלה מרווה
7
מניחים את חלקי העוף במחבת. לאחר כ-5 דקות הופכים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווהעלה מרווה
8
נותנים לעוף לטגן כ-15 דקות או עד שהבשר מבושל והמיצים צלולים. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

עוף מטוגן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות ריזלינג של יקב אלף האיים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
יקב אלף האיים ריזלינג
יקב אלף האיים ריזלינג
האקלים הקריר הזה, בסגנון מתוק ריזלינג מציג ארומה פירותית עם טעמים של משמש ואפרסק, ואחריו מגע של הדרים. יש לו תחושת פה מאוזנת היטב וסיומת מתוקה.