עוף ספרדי וצלי תפוחי אדמה
עוף ספרדי וצלי תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: מתכון עוף צלוי בסגנון ספרדי, דבש ספרדי-כמון עוף צלוי עם משמשים וזיתים, ו עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור.
מניחים תבנית אפייה גדולה מברזל יצוק או תבנית אפייה מעוטרת על המדף ומחממים עד 500 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה, שום, שמן זית, 1 כף מים 1/2 כפית מלח בתבנית אפייה גדולה בטוחה במיקרוגל ולזרוק למעיל. מכסים בניילון נצמד, חודרים את הפלסטיק בכמה מקומות עם סכין ומיקרוגל 8 דקות כדי לבשל חלקית.
בינתיים, ללטף את העוף יבש ולהעביר לקערה.
מפזרים את הפפריקה, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה ומיץ לימון; לזרוק למעיל. תניח בצד.
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור; בזהירות להוסיף את תפוחי האדמה ולהתפשט בשכבה אפילו. תפזר את הבצלים למעלה. צולים עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים, בערך 12 דקות.
הפוך את תפוחי האדמה והניח את חתיכות העוף על גבי, הוספת מיצים שנצברו מהקערה; לחזור לתנור ולצלות עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף מבושל דרך, על 12 דקות יותר.
הסר מהתנור העליון עם הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.