עוף על אורז עם מלית
עוף על אורז עם מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תערובת מלית, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם מילוי אורז, עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז, ו עוף צלוי עם מילוי אורז בזיליקום.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
עוף מעיל עם חמאה מומסת בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; מפזרים את שני הצדדים של עוף עם פלפל.
מורחים אורז מבושל באופן שווה למחבת אפייה נפרדת בגודל 9x13 אינץ'; מפזרים תערובת מרק בצל על אורז.
יוצקים 1 1/2 כוסות מים על אורז מתובל.
בצל שכבה על אורז שבו השדיים עוף ימוקם.
מערבבים שמנת של מרק עוף, שמנת חמוצה, חלב, זרעי סלרי, ואבקת שום בקערה. זרוק כפיות קטנות של חצי תערובת המרק על אורז; תערובת להפיץ קלות באופן שווה על אורז.
מסדרים חזה עוף, חלקים עבים ביותר לכיוון הקצה של המחבת, על קטעי בצל מוכנים על גבי האורז. כפית נותרה חצי מרק תערובת על עוף.
מערבבים מלית לערבב 1 כוס מים חמים יחד בקערה; כפית מלית על עוף ואורז. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך היצירה העבה ביותר צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).