קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף על אורז עם מלית

עוף על אורז עם מלית
עוף על אורז עם מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תערובת מלית, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם מילוי אורז, עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז, ו עוף צלוי עם מילוי אורז בזיליקום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עוף מעיל עם חמאה מומסת בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; מפזרים את שני הצדדים של עוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מורחים אורז מבושל באופן שווה למחבת אפייה נפרדת בגודל 9x13 אינץ'; מפזרים תערובת מרק בצל על אורז.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
אורזאורז
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
יוצקים 1 1/2 כוסות מים על אורז מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
5
בצל שכבה על אורז שבו השדיים עוף ימוקם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בצלבצל
אורזאורז
6
מערבבים שמנת של מרק עוף, שמנת חמוצה, חלב, זרעי סלרי, ואבקת שום בקערה. זרוק כפיות קטנות של חצי תערובת המרק על אורז; תערובת להפיץ קלות באופן שווה על אורז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
אבקת שוםאבקת שום
זרעי סלריזרעי סלרי
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
חלבחלב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מסדרים חזה עוף, חלקים עבים ביותר לכיוון הקצה של המחבת, על קטעי בצל מוכנים על גבי האורז. כפית נותרה חצי מרק תערובת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
אורזאורז
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מערבבים מלית לערבב 1 כוס מים חמים יחד בקערה; כפית מלית על עוף ואורז. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קערהקערה
מחבתמחבת
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך היצירה העבה ביותר צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור