עוף עם דמי-Glace פטריות ותאנים דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים, סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות, ו דמי-גלייס..
הוראות
1
מניחים את shiitakes מיובש לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים במשך כ 30 דקות כדי לאפשר להם מחדש hydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
יש לשטוף את העוף כדי להסיר כל שאריות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את התיבול מסקיט על כל חלקי העוף. מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת גדולה, מחממים את העוף מכל הצדדים ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר את העוף לתנור ואופים עד המיצים לרוץ ברור והעוף הוא מזלג במכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעוד העוף בתנור, להכין את דמי-glace עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה מטגנים את הבצל האדום, סלרי ושום עד שהם מתחילים לקרמל קלות, נזהרים שלא לשרוף אותם. Deglaze המחבת עם היין האדום, וכאשר רוב האלכוהול התאדה, מוסיפים את הירקות, המניה, עגבניות, עלי פטרוזיליה, וקורנית. חזור לרתיחה עדינה ולתת את הנוזל להפחית בחצי, ואז זן לתוך קערה קטנה.