עוף עם קוסקוס, עגבניות וחומוס
אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פאן צרוב עוף על קוסקוס ישראלי עם עגבניות צלויות, חזה עוף ממולא קוסקוס עם פטה, עגבניות מיובשות וזיתים קלמתן, ו עדשים, חומוס כוסברה וקוסקוס.
הוראות
הכן קוסקוס על פי הוראות החבילה.
עוף מברשת עם 1 כף. שמן; מפזרים 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
לבשל עוף, מכוסה, במחבת nonstick גדולה או מחבת גריל, מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות בכל צד או עד שנעשה.
בינתיים, לשלב עגבניות, הבא 4 מרכיבים, הנותרים 1 כף. שמן, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מערבבים תערובת עגבניות לתוך קוסקוס מוכן.
מחלקים תערובת קוסקוס, חומוס ופיתה רבעים בין 4 צלחות הגשה; למעלה כל אחד עם חזה עוף 1.