עוף עם תפוחי אדמה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם תפוחי אדמה פסטו. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, פסטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף איטלקי עם תפוחי אדמה פסטו, תרד פסטו" - עוף ממולא ותפוחי אדמה מרוסקים, ו עוף צלוי פסטו עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ו 1 כף המלח בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות.
לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מחממים תנור ל 400 F. שוטפים את העוף ומלטפים אותו יבש במגבות נייר, ואז מניחים אותו בתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
לטאטא יחד את המיונז ו 2 כפות של פסטו בקערה קטנה.
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק העליון של כל חזה עוף.
אופים עד העוף מבושל דרך, על 10 דקות. תשאירי את העוף בתנור ותדליקי את המטגן. לצלות עד חום זהוב, כ -3 דקות. בינתיים, לקלף לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות. לזרוק אותם עם הפלפל ואת הפסטו והמלח הנותרים.
מפזרים את העוף עם צנוברים וצימוקים ומגישים עם תפוחי אדמה.טיפ: כדי טוסט צנוברים, למקם אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני במשך כ 3 דקות, או על תבנית אפייה בתנור 350 F במשך כ 7 דקות, ערבוב פעם אחת.