עוף עשב קלוי ותפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? עוף עשב קלוי ותפוחי אדמה יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 7. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי אורגנו, בצל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. 36 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 86%. מתכונים דומים: עוף צלוי כפול עשבי תיבול ותפוחי אדמה, ירכי עוף צלויות עשבי תיבול עם תפוחי אדמה, ו עוף צלוי לימון ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה לתינוקות.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; חותכים כל חתיכה לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים עם בצל בתבנית אפייה גדולה ורדודה מרופדת בנייר כסף.
שלב את 7 המרכיבים הבאים; טפטוף 1 כף. מערבבים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים עד לציפוי אחיד.
מחק טפלי עוף וצוואר מעוף. שוטפים עוף מתחת למים זורמים קרים;מסננים ומייבשים.
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, במרכז התבנית, מעבירים תפוחי אדמה הצידה.
מברישים עוף, כולל חלל, היטב בתערובת רוטב סויה.
צולים בתנור 375 מעלות כ 1 שעה ו 15 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה לא נוגע רושם עצם 180 מעלות פרנהייט, צחצוח עוף עם תערובת רוטב סויה כל 30 דקות וירקות ערבוב.
מוציאים מהתנור; תן לעוף לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.