תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פורטוגזית. מנה אחת מכילה 1309 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל cipolline, חמאה, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף פורטוגזי II, פורטוגזית אחת סיר עוף ותפוחי אדמה, ו עוף פירי פירי פורטוגזי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
לטאטא 1 קמח כוס, 1 כף פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ירכיים ורגלי עוף
11
עוף צלוי עד מאוד רך, על 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ ופטרוזיליה. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף תוספות מגש. להחזיר רוטב בסיר לרתיחה. אם רוטב עבה רצוי, מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה עד צורות משחה חלקה.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים ממרח קמח לרוטב ומקציפים כדי להתמזג. מבשלים עד רוטב מתעבה עקביות הרצוי, לטאטא לעתים קרובות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כף מעל עוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן