עוף, פטריות ואורז בר אופים
עוף, פטריות ואופה אורז בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו שקדים, עלי טימין, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אורז בר פטריות אופים, אורז בר פטריות אופים, ו בקר, אורז בר ואופה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל אורז לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מרק לנוזל.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות ובצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים במרק, חלב, שמנת חמוצה ותימין עד מעורבב. מערבבים עוף ואורז מבושל. תערובת כפית לתבנית אפייה.
אופים חשפו 30 דקות או עד חם תוסס.