קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף פיקטה

עוף פיקטה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן קציצות עוף, להלום אותם דק: כדי להפוך קציצות עוף, לחתוך את חצאי חזה עוף אופקית, butterflying אותם פתוח. אם חתיכות השד אתה עובד עם גדולים, ייתכן שתרצה לחתוך אותם כל אחד לשני חלקים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
2
אם החתיכות עדיין עבות לאחר butterflying, לשים אותם בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף ולהכות אותם עם פטיש בשר עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
קציצות לדלות בקמח מתובל עם פרמזן: 
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4
מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופרמזן מגוררת. יש לשטוף את חתיכות העוף במים. לדלות אותם ביסודיות בתערובת הקמח, עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחממים שמן זית ו 2 כפות של החמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף חצי חתיכות עוף, לא קהל המחבת. חום היטב בכל צד, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את העוף מהמחבת ושמור לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מבשלים את השדיים האחרים באותו אופן, להסיר מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את השדיים על מתלה מעל מחבת צלייה ולשמור חם בתנור 107° בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים מלאי או יין, מיץ לימון, צלפים, להפחית בחצי, מערבבים בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את ציר העוף או יין לבן, מיץ לימון וצלפים למחבת. השתמש במרית כדי לגרד את חתיכות השחמה. להפחית את הרוטב בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להקציף את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
צלחת את העוף ומגישים עם הרוטב שפכו על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירה הראשונה שלי לעוף פיקטה. גם בגרונר ולטליינר וגם בסוביניון בלאן יש טעמי הדר ועשבי תיבול המשלימים לימון ופטרוזיליה של עוף פיקטה. Domaine de La Pauline Sancerre עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Domaine de La Pauline Sancerre
Domaine de La Pauline Sancerre
מעדן וזר מפתה, זה Sancerre נראה חיוור זהוב בצבע עם הדר מראש וניחוחות פירות טרופיים בשילוב עם מינרליות ורמזים על האף. החיך מלא, טרי ועדין עם לימון פסיבי ו zesty, גירי במקצת עם חומציות תוססת, הסיום ארוך עם רמזים של אבן minerality.It ניתן ללגום כאפריטיף. מתאים באופן מושלם למאכלי ים ודגים. סלטים מעורבים הם גם התאמה מושלמת, במיוחד אם הסלט כולל פירות הדר או גבינת עיזים או עוף.