עוף פיקטה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קציצות עוף, להלום אותם דק: כדי להפוך קציצות עוף, לחתוך את חצאי חזה עוף אופקית, butterflying אותם פתוח. אם חתיכות השד אתה עובד עם גדולים, ייתכן שתרצה לחתוך אותם כל אחד לשני חלקים.
אם החתיכות עדיין עבות לאחר butterflying, לשים אותם בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף ולהכות אותם עם פטיש בשר עד עובי 1/4 אינץ'.
קציצות לדלות בקמח מתובל עם פרמזן:
מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל ופרמזן מגוררת. יש לשטוף את חתיכות העוף במים. לדלות אותם ביסודיות בתערובת הקמח, עד מצופה היטב.
מחממים שמן זית ו 2 כפות של החמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
הוסף חצי חתיכות עוף, לא קהל המחבת. חום היטב בכל צד, על 3 דקות לכל צד.
הסר את העוף מהמחבת ושמור לצלחת.
מבשלים את השדיים האחרים באותו אופן, להסיר מן המחבת.
מניחים את השדיים על מתלה מעל מחבת צלייה ולשמור חם בתנור 107° בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מוסיפים מלאי או יין, מיץ לימון, צלפים, להפחית בחצי, מערבבים בחמאה:
מוסיפים את ציר העוף או יין לבן, מיץ לימון וצלפים למחבת. השתמש במרית כדי לגרד את חתיכות השחמה. להפחית את הרוטב בחצי.
להקציף את 2 כפות הנותרים של חמאה.
צלחת את העוף ומגישים עם הרוטב שפכו על העוף.