תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חזה עוף, מלח, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מנערים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים חתיכות עוף בקבוצות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים חמאה על חום בינוני במחבת וחומים בכל צד של העוף המצופה. לסחוט מיץ לימון טרי על העוף ולהוסיף צלפים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר לצלחת ולהניח בצד במקום חם.
5
לאותו מחבת מוסיפים חמאה לרוטב ומערבבים עם קמח כדי להכין רביכה. בהדרגה להוסיף מרק עוף ולאפשר התעבות. רוטב זן, אם תרצה, ומגישים כפיות על עוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה