עוף פיקטה I
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
Flatten עוף 1/4 עובי אינץ ' בין לעטוף פלסטיק או נייר שעווה.
מערבבים פירורי לחם, מלח, פלפל ואבקת שום. עוף מעיל עם קמח, לטבול לתוך תערובת ביצה ומעיל עם תערובת פירורי לחם.
מחממים חמאה או מרגרינה ושמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים עוף במשך 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.
הסר עוף מחבת באמצעות מלקחיים; להתחמם.
מערבבים מיץ לימון ויין לתוך טפטוף במחבת.
חום לרתיחה; לשפוך על עוף.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, ומגישים עם פלחי לימון לקישוט.