עוף פיקטה פסטה טוס
העוף של פסטה עוף פיקטה לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 3.06$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -49 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 754 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חמאה, שאלוט, פסטה פנה ריגט וקמח. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81% . נסו את תוספת פסטה עוף פיקטה , תוספת פסטה עוף פיקטה ופסטה עוף פיקטה, מועדף משפחתי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים מחבת טפלון עמוקה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים למחבת כף שמן זית כתית מעולה ואת העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל. משחימים את העוף עד להזהבה קלה כולה, כ-5 עד 6 דקות.
מוציאים את העוף מהמחבת ומחזירים את המחבת לאש. מנמיכים את האש לבינונית.
מוסיפים למחבת עוד כף שמן זית כתית מעולה וכף חמאה, שום ובצלי שאלוט.
מטגנים שום ובצלצלי שאלוט 3 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות.
טורפים פנימה יין ומצמצמים את הנוזלים לדקה.
מקציפים מיץ לימון ומרק לרוטב. מערבבים פנימה צלפים ופטרוזיליה. כשהנוזל מגיע לבעבוע, מוסיפים את 1/2 כף החמאה הנותרת לרוטב כדי לתת לו מעט ברק.
מוסיפים את העוף בחזרה למחבת ומחממים עד 1 עד 2 דקות. זורקים פסטה חמה עם עוף ורוטב ומגישים. התאם מלח ופלפל, לפי הטעם שלך. למעלה עם עירית טרייה קצוצה.