עוף פפריקש I
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מזרח אירופאים לרפרטואר שלך, Chicken Paprikash I יכול להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. תמורת 95 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 38 מעריצים. אם יש לך פפריקה, שמן זית, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37%. הציון הזה גרוע למדי. נסו פפריקה עוף, פפריקה עוף ופפריקה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ' מחממים שמן זית ועוף משחים מכל הצדדים. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוציאים את העוף ומניחים בצד.
מוסיפים בצל למחבת. מבשלים רק עד לריכוך, אך לא משחים. מערבבים פנימה פפריקה. מחזירים את העוף למחבת, הופכים לציפוי בתערובת פפריקה/בצל.
מוסיפים יין ומרק. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 40 דקות או עד שהעוף מבושל לגמרי ונימוח.
מוציאים את העוף ושומרים חם.
מרתיחים נטיפי מחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס נוזלים, כ-3 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס שמנת חמוצה.
מגישים עוף על פסטה אם רוצים, ויוצקים רוטב על הכל.