עוף פרובנס
אם יש לכם יין, עלי קורנית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף Provencal, פרובנס עוף, ו עוף פרובנס.
מרכיבים מנות :
1 פילה פילה אנשובי, טחון 1 בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות 8 ירכיים עוף, עצם-ב, עור-על (כ -3 ק " ג, גזוז עור ושומן עודף) 411 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות 0 חתיכות טופי הית' בר 1 ג'לפנו טרי שלם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 1 1 כף אורגנו מיובש עלי פטרוזיליה טריים קצוצים 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס עלי טימין טריים, קצוצים 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר שיני שום (לחוץ באמצעות העיתונות שום או טחון) 1 אוראו ממולאים כפולים 2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים 2 חתיכות טופי הית' בר גרידת לימון מגוררת 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף נתרן נמוך 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר nicoise זית, מגולען s (זיתים קלמטה בשימוש) 1 1 כף אורגנו מיובש שמן זית כתית מעולה 1 קטן בצל, קצוץ בסדר 1 אוראו ממולאים כפולים אורגנו עלה טרי, קצוץ 4 שרימפס וורידים מלח שולחן 3 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה