עוף פרובנס
אם יש לכם יין, עלי קורנית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף Provencal, פרובנס עוף, ו עוף פרובנס.
מרכיבים מנות :
1 פילה פילה אנשובי, טחון 1 שלם לציפוי חזיר 8 ירכיים עוף, עצם-ב, עור-על (כ -3 ק " ג, גזוז עור ושומן עודף) 411 פלפל האבנרו עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1 ג'לפנו טרי שלם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 1 גבינת פרמזן מגוררת עלי פטרוזיליה טריים קצוצים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם עלי טימין טריים, קצוצים 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר שיני שום (לחוץ באמצעות העיתונות שום או טחון) 1 אוראו ממולאים כפולים 2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) גרידת לימון מגוררת 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף נתרן נמוך 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר nicoise זית, מגולען s (זיתים קלמטה בשימוש) 1 גבינת פרמזן מגוררת שמן זית כתית מעולה 1 קטן בצל, קצוץ בסדר 1 אוראו ממולאים כפולים אורגנו עלה טרי, קצוץ 4 קצת קישואים קצוצים מלח שולחן 3 קרום: פירורי קרקר גרהם פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה