עוף פרובנס
אם יש לכם יין, עלי קורנית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף Provencal, פרובנס עוף, ו עוף פרובנס.
מרכיבים מנות :
1 פילה פילה אנשובי, טחון 1 שלם לציפוי חזיר 8 ירכיים עוף, עצם-ב, עור-על (כ -3 ק " ג, גזוז עור ושומן עודף) 411 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות 0 חתיכות טופי הית' בר 1 ג'לפנו טרי שלם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 1 2 כפיות אבקת שום עלי פטרוזיליה טריים קצוצים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' עלי טימין טריים, קצוצים 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר שיני שום (לחוץ באמצעות העיתונות שום או טחון) 1 אוראו ממולאים כפולים 2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים 2 חתיכות טופי הית' בר גרידת לימון מגוררת 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף נתרן נמוך 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר nicoise זית, מגולען s (זיתים קלמטה בשימוש) 1 2 כפיות אבקת שום שמן זית כתית מעולה 1 קטן בצל, קצוץ בסדר 1 אוראו ממולאים כפולים אורגנו עלה טרי, קצוץ 4 שרימפס וורידים מלח שולחן 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה