עוף פריך וכריך ואפל בצל ירוק
אם יש לכם שום מגורען, פלפל קאיין, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 90%. נסו עוף פריך וכריך ואפל בצל ירוק, עטיפת ופל עוף פריך, ו כריך עוף ברביקיו ופל וברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את חלב החמאה, רוטב חם, מלח כשר, שום מגורען ובצל מגורען.
מניחים את העוף לתוך שקית sealable מחדש ויוצקים את מרינדה חמאה מעל העוף. להשרות לפחות 2 שעות, או לילה, במקרר.
מחממים התנור ל 200 מעלות F ויש לי 2 גיליונות אפייה עם מדפים תיל להגדיר בפנים. מחממים יצרנית ופל על פי הוראות היצרן. במחבת ברזל יצוק גדולה, להביא אינץ ' של שמן ל 350 מעלות F.
בתבנית אפייה, מוסיפים את הקמח ומתבלים אותו עם הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בתבנית אפייה אחרת, מוסיפים את הפנקו ומתבלים אותו עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה וקצת מלח ופלפל. בצלחת אחרת, הכה את הביצים.
הסר את העוף מן המרינדה, המאפשר את החמאה עודף לטפטף. ואז לדלות את העוף הראשון בקמח, אז בביצים ולבסוף לצפות את העוף בפנקו.
מטגנים את העוף בקבוצות, נזהרים לא overcrowd המחבת, עד שכל צד של העוף הוא חום זהוב והפנים קוראים 160 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את העוף המטוגן לאחד מסדיני האפייה המוכנים והנח בתנור החם כדי להישאר חם ופריך בזמן שאתה מכין את הוופלים.
מערבבים את החמאה, סירופ, רוטב חריף וקיין בקערה.
לטאטא את השמן, וניל וביצים בקערה בינונית עד בשילוב.
בקערה אחרת, לטאטא את הקמח, סוכר, מלח שולחן וסודה לשתייה לשלב.
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומקציפים עד לקבלת חלקה. מוסיפים את הבצל הירוק.
לרסס את יצרנית הוופל עם כמה תרסיס בישול nonstick.
יוצקים את הבלילה בברזל הוופל ומבשלים עד הזהב. מניחים בצד בתנור חם על גיליון אפייה מוכן אחר עד מוכן לשרת.
מורחים כל ופל עם חלק נדיב של חמאת מייפל.
מניחים כמה פרוסות tomatillo על ופל ולאחר מכן כמה עוף פריך חם. למעלה עם הוופל השני כדי לסגור את העסקה.