אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Cioppino החריף בדרך שלי, Cioppino טרי ומתובל, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז.בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף אמנון וצדפות; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אמנון
4
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ובצל למחבת ומערבבים מעיל. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף תיבול איטלקי (או עופות), פפריקה כדי לטעום, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
עופות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים יין, מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הדגים, צדפות, תפוחי אדמה וצלפים (אם שימוש), לחזור לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק