קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

צ'יפופינו חריף

צ'יפופינו חריף
אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Cioppino החריף בדרך שלי, Cioppino טרי ומתובל, ו Cioppino (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז.בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף אמנון וצדפות; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אמנוןאמנון
4
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ובצל למחבת ומערבבים מעיל. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף תיבול איטלקי (או עופות), פפריקה כדי לטעום, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
עופותעופות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים יין, מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הדגים, צדפות, תפוחי אדמה וצלפים (אם שימוש), לחזור לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)