עוף פרמזן
המתכון עוף פרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1180 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. 3130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, שמן זית כתית מעולה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו פרמזן עוף חדש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מחממים ל 350 מעלות F (175 C). שים מדף קירור על גבי תבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב את panko, רוזמרין, טימין ו parmigiano רג ' יאנו. בקערה נפרדת, לנצח את הביצה עד חלמון לבן משולבים היטב. בנדיבות מלח ופלפל את העוף משני הצדדים, ואז אבק עם קמח מעיל באופן שווה. טובלים את העוף המצופה בביצה, מקפידים לכסות את כל פני השטח של התרנגולת בביצה, ולאחר מכן מעבירים את העוף לקערה עם תערובת פירורי הלחם. מעיל שני הצדדים עם panko שכבה עבה, לחיצה על העוף קצת כדי להבטיח מעיל אפילו.
מניחים את העוף על מתלה החוט, ואז לטפטף 2 כפות שמן זית באופן שווה על העוף.
שים את תבנית האפייה בתנור.
אופים עוף במשך 20-25 דקות או עד מדחום קריאה מיידית קורא 160 מעלות F (71 C).בעוד העוף בתנור, מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שארית 1 כף שמן הזית, יחד עם השום והבצל.
לטגן עד הבצל הם שקופים ולהתחיל להפוך חום סביב הקצוות.
מוסיפים את העגבניות המשומרות, רסק עגבניות, אורגנו מיובש, ואז מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הרוטב הוא כבר לא מימי. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. לאחר הסרת העוף מהתנור, להגדיל את הטמפרטורה ל 500 מעלות F (260 C).
יוצקים את הרוטב לתוך תבשיל קדרה, ולאחר מכן העליון עם עוף אפוי.
מפזרים עם מוצרלה ואתה יכול העליון עם פרמזן נוסף אם אתה רוצה.
אופים את העוף פרמזן עד שהרוטב מבעבע והגבינה יצרה קרום חום זהוב על גבי. מרתיחים את הפסטה על פי הוראות החבילה, לנקז, ואז לזרוק עם שמן זית.
מגישים את העוף פרמזן על מיטה של ספגטי עם קמצוץ פטרוזיליה לקישוט.