קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוף פרמזן

עוף פרמזן
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים את השמן ועשבי תיבול בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מברשת שני הצדדים של cutlets עם שמן עשב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מחממים מחבת גדולה ומוגנת לתנור בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
6
מוסיפים את cutlets ומבשלים רק עד חום, על 2 דקות לכל צד.
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כפית את רוטב המרינרה מעל ומסביב לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
9
מפזרים 1 כפית של המוצרלה על כל קציצה, ואז מפזרים 2 כפיות של פרמזן על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
10
מפזרים את חתיכות חמאה על גבי cutlets.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
אופים עד שהגבינה נמסה והעוף מבושל דרך, על 3 עד 5 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
14
מוסיפים את הסלרי והגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
15
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
16
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום ועלי המפרץ ומבשלים מכוסים בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
17
הסר את עלי המפרץ ולבדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
רוטברוטב
18
מוסיפים חצי מרוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
19
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.