מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים את השמן ועשבי תיבול בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עשבי תיבול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מברשת שני הצדדים של cutlets עם שמן עשב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מחממים מחבת גדולה ומוגנת לתנור בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
6
מוסיפים את cutlets ומבשלים רק עד חום, על 2 דקות לכל צד.
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כפית את רוטב המרינרה מעל ומסביב לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
9
מפזרים 1 כפית של המוצרלה על כל קציצה, ואז מפזרים 2 כפיות של פרמזן על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
10
מפזרים את חתיכות חמאה על גבי cutlets.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
אופים עד שהגבינה נמסה והעוף מבושל דרך, על 3 עד 5 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
14
מוסיפים את הסלרי והגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
15
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
16
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום ועלי המפרץ ומבשלים מכוסים בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
באזיל!
17
הסר את עלי המפרץ ולבדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
18
מוסיפים חצי מרוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
19
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.