עוף פרמזן מוצרלה
עוף פרמזן מוצרלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 244 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. 315 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, גבינת מוצרלה, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73% . הציון הזה די טוב. נסו מוצרלה תרד עוף , לחם שום אומנותי עם מוצרלה , ועגבנייה אבוקדו ומוצרלה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ', בשכבה אחת. מכסים במרק הסלרי ואופים ללא כיסוי בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. הופכים את נתחי העוף ואופים עוד 30 דקות, עד להשחמה.
מערבבים את מרק הפטריות, המים, הבצל, השום והאורגנו ומערבבים הכל יחד.
יוצקים את התערובת על העוף. מעל פרוסות גבינת מוצרלה, דוחפים את הגבינה למטה לתוך הרוטב.
מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ואופים בתנור שחומם מראש עוד 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב וחום.