עוף פרנצ'ס וביצה טליאטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרנצ'ס עוף וטליאטלה ביצה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 624 קלוריות. גשו לסופר וקנו אווו, ביצים, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו עוף פרנצ'ס, עוף פרנצ'ס, ו עוף פרנצ'ס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מגש הגשה בתנור של 250 מעלות צלזיוס.
עורמים את הפטרוזיליה, האנשובי והשום על קרש חיתוך וקוצצים אותם דק יחד.
מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
בינתיים חותכים לחזה העוף ורוחבו ופותחים אותם כמו ספר. פאונד לתוך קציצות דקות מאוד, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים, ואז מחפרים בקמח לציפוי. מקציפים את הביצים בכלי רדוד עם נתז מים.
מחממים 2 כפות אווו ו -2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. טובלים 2 חתיכות מהעוף בביצה לציפוי, ואז מקפיצים עד לבישול, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיפים למחבת 1 כף חמאה ומבשלים את נתחי העוף הנותרים.
מוסיפים למחבת את ציר העוף, היין ומיץ הלימון ומבשלים עד להפחתה קלה.
מוסיפים את 3 כפות החמאה הנותרות ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים את העוף לרוטב, הופכים אותו למעיל, ואז מחזירים את העוף לפלטה.
מוסיפים לרוטב מחצית מהגרמולטה הפטרוזיליה-אנשובי, ואז מוסיפים את הפסטה וזורקים למשך 1 עד 2 דקות.
מקשטים את העוף עם הגרמולטה שנותרה ומגישים לצד הפסטה.