קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף פרנצ'ס וביצה טליאטלה

עוף פרנצ'ס וביצה טליאטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרנצ'ס עוף וטליאטלה ביצה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 624 קלוריות. גשו לסופר וקנו אווו, ביצים, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו עוף פרנצ'ס, עוף פרנצ'ס, ו עוף פרנצ'ס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מגש הגשה בתנור של 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עורמים את הפטרוזיליה, האנשובי והשום על קרש חיתוך וקוצצים אותם דק יחד.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
בינתיים חותכים לחזה העוף ורוחבו ופותחים אותם כמו ספר. פאונד לתוך קציצות דקות מאוד, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
7
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים, ואז מחפרים בקמח לציפוי. מקציפים את הביצים בכלי רדוד עם נתז מים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
8
מחממים 2 כפות אווו ו -2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. טובלים 2 חתיכות מהעוף בביצה לציפוי, ואז מקפיצים עד לבישול, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים לפלטה החמה.
10
מוסיפים למחבת 1 כף חמאה ומבשלים את נתחי העוף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים לפלטה.
12
מוסיפים למחבת את ציר העוף, היין ומיץ הלימון ומבשלים עד להפחתה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את 3 כפות החמאה הנותרות ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
14
מוסיפים את העוף לרוטב, הופכים אותו למעיל, ואז מחזירים את העוף לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
15
מוסיפים לרוטב מחצית מהגרמולטה הפטרוזיליה-אנשובי, ואז מוסיפים את הפסטה וזורקים למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
רוטברוטב
16
מקשטים את העוף עם הגרמולטה שנותרה ומגישים לצד הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה