קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון

עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ציר עוף, מיץ לימון, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, ו חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים ברזל יצוק או מחבת תנור אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בשכבה אחת, או תבנית צלייה קטנה, על אש בינונית ולקבל אותו טוב וחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מזלפים את התבנית בספירת 3 שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפרושוטו והרוזמרין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרושוטו פריך ומשחים קלות, 3 עד 4 דקות. לדחוף 1 צד של המחבת. מתבלים את העוף משני הצדדים בכמות נדיבה של מלח ופלפל ומוסיפים אותו לתבנית, עם העור כלפי מטה, בשכבה אחת. מבשלים כ -5 דקות עד שהעור מתחיל להתייצב ופריך. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. הופכים את העוף שוב, מכניסים את התבנית לתנור וצולים עד שהעוף רך ומבושל, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את העוף והפרושוטו מהמחבת ומסדרים על מגש כדי להתחמם בזמן שמכינים את רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את כל פרט לכ -1 כף משומן העוף המעובד ומחזירים את התבנית לכיריים. מערבבים פנימה את הציר ומיץ הלימון. מבשלים על אש בינונית, מגרדים את הטעמים הדבוקים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ, עד שהם מצטמצמים לסירופ, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מזלפים את רוטב התבנית על העוף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'