קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון

עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ציר עוף, מיץ לימון, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, ו חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים ברזל יצוק או מחבת תנור אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בשכבה אחת, או תבנית צלייה קטנה, על אש בינונית ולקבל אותו טוב וחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מזלפים את התבנית בספירת 3 שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפרושוטו והרוזמרין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרושוטו פריך ומשחים קלות, 3 עד 4 דקות. לדחוף 1 צד של המחבת. מתבלים את העוף משני הצדדים בכמות נדיבה של מלח ופלפל ומוסיפים אותו לתבנית, עם העור כלפי מטה, בשכבה אחת. מבשלים כ -5 דקות עד שהעור מתחיל להתייצב ופריך. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. הופכים את העוף שוב, מכניסים את התבנית לתנור וצולים עד שהעוף רך ומבושל, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את העוף והפרושוטו מהמחבת ומסדרים על מגש כדי להתחמם בזמן שמכינים את רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את כל פרט לכ -1 כף משומן העוף המעובד ומחזירים את התבנית לכיריים. מערבבים פנימה את הציר ומיץ הלימון. מבשלים על אש בינונית, מגרדים את הטעמים הדבוקים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ, עד שהם מצטמצמים לסירופ, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מזלפים את רוטב התבנית על העוף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף