עוף צלוי בסיסי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי בסיסי. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1432 קלוריות , 114 גרם חלבון ו -103 גרם שומן . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, פרגיות, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , וזה טוב. הודו צלוי בסיסי , שקדי חזיר צלוי בסיסי (3 נקודות Ww) , וקדי חזיר בסיסיים צלויים (3 נקודות Ww) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
מפזרים את החלק הפנימי של הפרגיות בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים כל ציפור ב-3 ענפי טימין, 2 שיני שום, עלה דפנה, בצל ולימון. בזמן שהתרנגולות מבשלות, זה יעזור לשמור עליהן לחות וגם לתת טעם לציפור מבפנים.
בעזרת חוט מטבח, קשרו את רגליה של כל ציפור, ולאחר מכן תחב את קצות הכנפיים מתחת לכל גוף כך שיתבשל באופן שווה.
מניחים את הציפורים על רשת צלייה מעל מגש צלייה ואז מפזרים עליהן מלח ופלפל.
מכניסים לתנור וצולים 15 דקות. לאחר מכן הפחיתו את הטמפרטורה ל-375 מעלות פרנהייט ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוכנס למפרק בין הרגל והירך רושם 165 מעלות פרנהייט, כשעה נוספת. כשהעוף מוכן, העור יהיה פריך וזהוב ומיצי העוף יתבהרו.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 15 דקות לפני ההגשה.