עוף צלוי ותפוחי אדמה
עוף קלוי ותפוחי אדמה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 1069 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, תיבול עופות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 69%, המנה הזו טובה. נסו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו סלרי ובצל בחמאה במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את תיבול העופות והמרווה.
מניחים את קוביות הלחם בקערה גדולה. מערבבים תערובת סלרי ומרק עוף; זורקים בעדינות עד לקבלת לחות. רגע לפני האפייה, ממלאים עוף באופן רופף; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
שלב את הפפריקה, המלח והפלפל; משפשפים מעל עוף.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לניתוק למשך 1-1/2 שעות, ומציפים כל 30 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה סביב עוף; מכסים ואופים 1-1 / 2 שעות ארוכות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים ומדחום בשר קורא 180 ניתנים לעופות ו-165 ניתנים למלית.
מפזרים פטרוזיליה. שמרו טפטופי מחבת וסמיכו לרוטב אם תרצו.