מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 71 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל טחון, עלי מרווה, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו סלט פסטה דרום מערבי ללא גלוטן, מרק עוף צלוי שום-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו עוף קלוי קל ועגבניות-פחמימות ועגבניות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקפלים כנפיים של עוף על הגב עם טיפים נוגעים. לקשור או לשפד מקלות תיפוף לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
עוף שלם
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
3
מניחים עוף, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת צלייה
4
הצלי חשף 30 דקות.
5
מערבבים מרכיבים שנותרו; מברשת בנדיבות על עוף. הצלייה חשפה כ 1 שעה יותר, צחצוח 1 או 2 פעמים עם תערובת חמאה, עד מדחום קורא 180 ° F ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך.