עוף צלוי מקסיקני ומרק עגבניות הוא מתכון מקסיקני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 1015 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת ליים, רסק צ'יפוטלה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה נהדר. מרק עגבניות מקסיקני, מרק עגבניות מקסיקני, ו מרק עגבניות צלוי עם מולים ושומר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את העגבניות, לחתוך בצד למעלה, בתוך פח צלייה גדול עם הבצל העליון עם חתיכות עוף. העונה בנדיבות טפטוף מעל 1 כף של שמן זית. צולים במשך 45 דקות עד שהעוף פריך ורך, והעגבניות מתחילות לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
3
כאשר העוף מוכן, להסיר מהתנור לצלחת ולכסות בנייר כסף. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את העגבניות והבצל למעבד מזון בליץ עד חלקה. שמור את מיצי הבישול מפח הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני ומטגנים את השום, צ ' ילי וזרעי כוסברה במשך כמה דקות עד רק חום. משוך את הבשר מעצמות העוף, לקרוע לחתיכות ולערבב עם השעועית, גרידת ליים וממרח צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
משחת צ ' יפוטלה
עצמות עוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף תערובת עוף זה למחבת אבל להזמין שליש ממנו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את המרק לתוך המחבת ומוסיפים מספיק של מיצי הבישול עד שאתה מקבל עקביות נחמדה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.