עוף צלוי עם זיגוג חמוציות
עוף צלוי עם זיגוג חמוציות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חרדל, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו צלי חזיר מזוגג חמוציות, הודו צלוי מזוגג עם מילוי חמוציות, ו צלי חזיר עם זיגוג חמוציות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
מניחים עוף, צד עור למעלה, על גיליון אפייה מעוטר. יבש Pat, ואז לשפשף עם 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל.
אופים עוף עד 3/4 מבושל דרך (כ 130 ° F) והעור הוא זהוב, 15 עד 20 דקות (כפית את שומן שניתנו אם התנור מתחיל לעשן).
בעוד עוף הוא אפייה, לעשות זיגוג.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ו 1/4 כפית מלח. מבשלים עד שאלוט התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים חמוציות ומים 1/2 כוס. להביא מבשלים (להתאים את החום במידת הצורך), ומבשלים עד פירות יער שהתרככו והם נשברים, מועכים בעדינות כמה פעמים עם מחית תפוחי אדמה.
להזמין תערובת חמוציות 1/2 כוס. מסננים הנותרים חמוציות, לחיצה בחוזקה נגד מסננת (אתה צריך בערך 1/2 כוס). חזור לסיר ומערבבים בדבש, סוכר חום וחרדל יבש. מביאים לרתוח מעל חום בינוני גבוה ולהפחית עד עבה syrupy, על 3/4 כוס. מערבבים בקורנית ומתבלים לפי הטעם. להזמין על 1/4 כוס עוף זיגוג.
כאשר העוף מוכן, להסיר מהתנור ולהפיץ 1 זיגוג כף על כל רגל עוף. להגדיל את החום ל 246° ומבשלים עד העוף מבושל דרך (170°F) וזיגוג יש כהה caramelized, 5 עד 10 דקות יותר.
שלב חמוציות שמורות עם זיגוג שנותר (לא משמש זיגוג עוף) ומגישים עם עוף.