עוף צלוי עם כמון, דבש וכתום
עוף צלוי עם כמון, דבש, וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 602 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קליפת תפוז, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דבש ספרדי-כמון עוף צלוי עם משמשים וזיתים, לימון תפוז מתובל וירכיים עוף צלוי כמון, ו כמון וקראווי דבש-גזר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים מהעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים דבש ושאר החומרים. לשפשף תערובת דבש תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, חזה למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 400 במשך 30 דקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים עוד 40 דקות או עד שהמדחום נרשם 18
בואו לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.