קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

עוף צלוי עם כמון, דבש וכתום

עוף צלוי עם כמון, דבש וכתום
עוף צלוי עם כמון, דבש, וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 602 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קליפת תפוז, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דבש ספרדי-כמון עוף צלוי עם משמשים וזיתים, לימון תפוז מתובל וירכיים עוף צלוי כמון, ו כמון וקראווי דבש-גזר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להסיר ולהשליך את הקרביים מהעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מערבבים דבש ושאר החומרים. לשפשף תערובת דבש תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים עוף, חזה למעלה, על מחבת מרופדת בנייר כסף. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים ב 400 במשך 30 דקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים עוד 40 דקות או עד שהמדחום נרשם 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.