עוף צלוי עם לימון ושום ותפוחי אדמה
עוף קלוי בלימון שום עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 609 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימונים, חמאה, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי שום לימון ותפוחי אדמה, עוף צלוי עם לימון, שום ותפוחי אדמה, ו עוף שום עם לימון קלוי ביוונית של קיטנקל עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
קליפת באח מלימונים למדוד 2 כפות. שמור לימונים.
שלב 5 כפיות קליפה, 3/4 כפית מלח, פלפל, ו 2 שיני שום טחון בקערה קטנה.
להסיר ולהשליך עוף giblets וצוואר. לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי החדרת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. לשפשף תערובת קליפה תחת עור משוחרר על בשר. טאק קצות כנפיים תחת עוף.
מניחים עוף בצלחת רדודה; מקררים, חשופים, 4 שעות או לילה.
מניחים רבעי לימון ו 6 שיני שום כתוש לתוך חלל העוף; לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת צלייה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר עוף מהתנור).
אופים 40 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של רשם הירך 16
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד מכרז; לנקז.
שלב תפוחי אדמה, 1 קליפת כפית, 1/4 כפית מלח, 2 שיני שום טחון, חמאה, ותימין. להשליך עור עוף; לגלף.
הערה יין: עם כל לימון בהיר ארוגים דרך צלחת נוחות זו, אתה צריך יין עם לסחוט גדול של הדר בליבה שלה. Look no farter than Columbia Crest ' s 2009 Two Vine Pinot Grigio (Washington, $8). לימון מתרחב לאשכולית ואפרסק ורודים, עם גימור מרענן, מתובלן-כל אלה עושים את הדר ותימין על העוף ותפוחי האדמה פופ. -- שרה שניידר