עוף צלוי עם סלסה ורדה
עוף צלוי עם סלסה ורדה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, עוף צלוי במחבת עם כוסברה-ליים סלסה ורדה, ו סלט עוף תפוחי אדמה צלוי עם סלסה ורדה.
הוראות
שוטפים את העוף בצד והחוצה מתחת למים קרים. טפחו יבש והניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 60 דקות.
פורסים את נייר הלימון דק ומסירים את הזרעים. מרימים את העור מחזה העוף ומניחים 3 פרוסות לימון ו -3 עלי מרווה בין העור לבשר של כל שד.
מניחים בצל, שום, טימין ואת הלימון הנותר בחלל העוף. משפשפים את כל העוף בנדיבות בשמן זית. ממליחים את החלק החיצוני ואת חלל העוף.
מכניסים לתנור 425 מעלות צלזיוס על מתלה צלייה, בצד החזה כלפי מעלה.
מניחים מדחום בשר בירך ומבשלים עד שהעוף מגיע ל -160 מעלות צלזיוס.זה ייקח בערך 10-15 דקות לקילו.
מוציאים את העוף מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך 2 שעות או יותר לקבלת התוצאות הטובות ביותר.