קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי עם סלסה ורדה

עוף צלוי עם סלסה ורדה
עוף צלוי עם סלסה ורדה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, עוף צלוי במחבת עם כוסברה-ליים סלסה ורדה, ו סלט עוף תפוחי אדמה צלוי עם סלסה ורדה.

הוראות

1
שוטפים את העוף בצד והחוצה מתחת למים קרים. טפחו יבש והניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
פורסים את נייר הלימון דק ומסירים את הזרעים. מרימים את העור מחזה העוף ומניחים 3 פרוסות לימון ו -3 עלי מרווה בין העור לבשר של כל שד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים בצל, שום, טימין ואת הלימון הנותר בחלל העוף. משפשפים את כל העוף בנדיבות בשמן זית. ממליחים את החלק החיצוני ואת חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מכניסים לתנור 425 מעלות צלזיוס על מתלה צלייה, בצד החזה כלפי מעלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים מדחום בשר בירך ומבשלים עד שהעוף מגיע ל -160 מעלות צלזיוס.זה ייקח בערך 10-15 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את העוף מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך 2 שעות או יותר לקבלת התוצאות הטובות ביותר.