קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף צלוי עם פירות הדר וג'ינג'ר

עוף צלוי עם פירות הדר וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי הדר וג'ינג'ר. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 95 גרם של שומן, וסך הכל 1358 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו עוף, ג'ינג'ר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר הדר, עוף ג'ינג'ר הדר סיר קרוק, ו תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
דק מגררים את גרידת 1 לימון 1 כתום. רבע לימון ותפוז מקוננים. שים את העוף על מתלה במחבת צלייה. בקערה קטנה, לשלב את תיבות הדר עם 1 כף של זנגביל. בנדיבות העונה חלל של העוף עם מלח ופלפל וכל תערובת zest. דחוס כמו רבעי לימון ותפוזים בתוך העוף כפי שיתאים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מיץ את הנותרים 2 לימונים ותפוז 1. בקערה קטנה, מערבבים את מיץ הדרים עם 2 כפות הנותרים של זנגביל, שמן זית ודבש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מברישים את העוף בתערובת המיץ וצולים, צולים במיץ כל 20 דקות, במשך 1 1/4 שעות, או עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושם 16
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
אם העור מתבשל מהר מדי, מכסים את העוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את עור העוף ולהשליך, לגלף את הבשר ולהעביר לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'