עוף צלוי עם פירות הדר וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי הדר וג'ינג'ר. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 95 גרם של שומן, וסך הכל 1358 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו עוף, ג'ינג'ר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר הדר, עוף ג'ינג'ר הדר סיר קרוק, ו תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר.
הוראות
דק מגררים את גרידת 1 לימון 1 כתום. רבע לימון ותפוז מקוננים. שים את העוף על מתלה במחבת צלייה. בקערה קטנה, לשלב את תיבות הדר עם 1 כף של זנגביל. בנדיבות העונה חלל של העוף עם מלח ופלפל וכל תערובת zest. דחוס כמו רבעי לימון ותפוזים בתוך העוף כפי שיתאים.
מיץ את הנותרים 2 לימונים ותפוז 1. בקערה קטנה, מערבבים את מיץ הדרים עם 2 כפות הנותרים של זנגביל, שמן זית ודבש.
מברישים את העוף בתערובת המיץ וצולים, צולים במיץ כל 20 דקות, במשך 1 1/4 שעות, או עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושם 16
אם העור מתבשל מהר מדי, מכסים את העוף בנייר כסף.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן.
הסר את עור העוף ולהשליך, לגלף את הבשר ולהעביר לצלחות.