עוף צלוי עם שומר ומילוי שיבולת שועל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף עם מילוי שומר, עוף צלוי ושומר, ו עוף צלוי עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 17
בואו עוף לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
כדי להכין מלית, לבשל שיבולת שועל במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לעתים קרובות. כף לקערה בינונית.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושומר; saut 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תערובת כרישה, מרק ומרכיבים שנותרו לשיבולת שועל קלויה ומערבבים היטב לשלב. תערובת כפית לתוך תבשיל 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.