עוף צלוי עם תפוחי אדמה וירקות
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? עוף צלוי עם תפוחי אדמה וירקות יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1447 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, חרדל דיז'ון, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו צלי בסיר בגריל עם תפוחי אדמה קלויים וירקות שורש, עוף צלוי עם ירקות, ו עוף צלוי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. בנדיבות מפזרים מלח ופלפל בתוך החלל, ולאחר מכן להוסיף את רוזמרין, טימין, בצל, שום ולימון. ברגע שהעשבים נמצאים בתוך החלל, מסבך את העוף.
מניחים את העוף במחבת צלייה ומשפשפים שמן זית על העור.
מפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים בתנור במשך 15 דקות.
לאחר 15 דקות, להוציא את העוף ולהוסיף את תפוחי האדמה, שאלוט וגזר למחבת. צלוי עד המיצים לרוץ ברור, עוד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח על לוח גילוף במשך כ 10 דקות.
בעוד העוף נח, להסיר את הירקות מן המחבת ולנקז את רוב שומן העוף. על חום בינוני, להוסיף את escarole למחבת ו לטגן עד חצי נבול.
מערבבים את חרדל דיז ' ון, ירקות ואסקרול לתוך צלחת הגשה. חותכים את העוף, מניחים על גבי ומגישים.