עוף צלוי שום לח
עוף צלוי שום לח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1937 קלוריות, 165 גרם חלבון ו 132 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך שום, לימון, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה מצוין. נסו עוף שום לח, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו סנאפר אדום ולח צלוי עם עגבניות, בזיליקום ואורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים גיליון גדול של נייר קלף באמצע מגש קלייה. הקלף חייב להיות גדול מספיק כדי לעטוף לחלוטין את העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל, דברים עם חצי פרוסות הלימון, ומניחים את השד למעלה באמצע נייר הקלף.
מפזרים פרוסות שום, וזרעי קורנית באופן שווה על העוף.
להניח את פרוסות הלימון הנותרות על השד. מקפלים את הקלף על העוף ויוצרים חבילה רופפת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל, על 1 1/2 עד 2 שעות. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך צריך להגיע 180 מעלות F.