עוף צלוי שיכור איטי
עוף צלוי שיכור איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2958 קלוריות, 200 גרם חלבון ו 133 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בירה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו שיכור עוף זול, עוף שיכור עם goji berries & rice, ו קוף שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
נקב חורים בכל רחבי התפוז עם מזלג, ולהכניס את התפוז לתוך חלל העוף.
מניחים את העוף לתוך מחבת צלייה עמוקה או תנור הולנדי, ואת המעיל היטב עם 1 כף שמן זית.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה, שיני שום, גזר, בצל בכל רחבי העוף, טפטוף 1 יותר כף שמן על הירקות. ממיסים את מרק העוף במים, ויוצקים לתוך המחבת עם הבירה. כסה את המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; לחשוף את המחבת, ולהוסיף את העוף עם המיצים במחבת. החזירו את המחבת לתנור, חשופות ומבשלות במשך 30 עד 45 דקות נוספות, עם מיצים כל 15 דקות.
להעלות את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C), ואופים את העוף עד העור הוא חום זהוב, כ 30 דקות.
הסר את המחבת מהתנור, והסר את הירקות מסביבת העוף.
מסננים את המיצים כדי להפוך את הרוטב, אם תרצה, ולכסות את העוף עם מכסה המחבת. אפשר לתרנגולת לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה עם הירקות.