קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית
עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, 4 כוסות, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ממרח עגבניות צלוי, ו טפנד פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, השד בצד למעלה, במחבת צלייה עם מתלה. תקפיץ את הלימון ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
חותכים את הלימון המצונן לשניים ומניחים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם הקורנית, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה שווה החוט של הקצב שלך מתחת לכנף ולבוא סביב הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד תוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן קנולה בצד החיצוני של העוף. צלי בתנור במשך 55 עד 65 דקות, בהתאם לתנור שלך. המיצים מן החלק העבה ביותר של הירך צריך לרוץ ברור (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ו 160 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, לשים את שאלוט ואת זיתים ירוקים ושחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את הוויסקי ועם המכונה פועלת, יוצקים 1/4 כוס שמן הזית בזרם איטי. הערה: הוסף עוד שמן, במידת הצורך, ואת הדופק כדי להתמזג. טעם לתיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
וויסקי.וויסקי.
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
שים את העוף, צד השד למעלה, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים את החוט של הקצב ואז לחתוך את אורך עצם החזה, משני הצדדים, ולנתק את הבשר הקל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
חותכים סביב כל ירך ולנתק אותם גם כן. לארגן על מגש.
11
טפטוף של מיצים על העוף. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החמאה, גרידת לימון וקמצוץ מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מורחים חלק מהחמאה הרכה על הבשר הבהיר והכהה, שמירה על העוף, צד העור למעלה, על מגש ההגשה. למעלה עם חלק tapanade ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)